Vuokraamme salamat, kamerat ja objektiivit valokuvaajille

Usein kysyttyä

 

Haluaisin vuokrata kannettavan tietokoneen jossa on esiasennettuna Lightroom, Photoshop, Capture ONE tai skannerisofta

Applen, Adoben ym. ohjelmistovalmistajien lisenssiehdot kieltävät yksiselitteisesti ohjelmistolisenssien edelleenvuokrauksen yritystoimintana. Siksi emme valitettavasti voi niitä vuokrata sinulle.

Voinko viedä vuokraamani laitteet ulkomaille?

Vuokra-ajan puitteissa voit käyttää kalustoa, niin koti- kuin ulkomailla. Varmistathan, että vakuutuksesi kattaa myös ulkomailla tapahtuvat vahingot ja/tai varkaudet.

Voitteko postittaa varaamani tuotteet toiselle paikkakunnalle?

Toimimme ensisijaisesti paikallisesti. Studiomme sijaitsee Helsingin Punavuoressa, osoitteessa Iso Roobertinkatu 35-37. Etävuokraamme laitteita kanta-asiakkaille tai muille riittävät vuokrausvakuudet tarjoaville yrityksille. Lähetyskustannukset eivät sisälly laitevuokriin; Vuokralleottaja maksaa lähetys/palautuskulut ja vuokrausaikaa on myös se aika minkä kalusto viettää kuljetuksessa.

En ole kovin taitava kameranheiluttaja, opetatteko myös valokuvausta?

Annamme lyhyen opastuksen vuokraamiimme välineisiin, mutta emme opeta valokuvausta. Autovuokraamot ja autokoulut ovat eri palvelu.

Haluaisin vuokrata jonkun ihan peruskameran kuten pokkarin

Valikoimamme keskittyy ammattikuvauskalustoon ja järjestelmäkameroihin. Edullisia kameroita on maailma tulvillaan, ja sen takia niille ei ole vuokrauskysyntää.

Mitä jos haluan vuokrata tuotteen pitkäksi aikaa? Leasing?

Vuokraamme, eli emme tarjoa leasingiä rahoitusmallina. Pitkillä vuokrausajoilla (yli 14 päivää) vuokrahinnat ovat sovittavissa tapauskohtaisesti varaustilanteen, tuotteen kysynnän sekä inventaariotilanteen mukaan.

Myyttekö käytettyä kalustoa?

Myymme ajoittain inventaariosta poistuvia tuotteita. Myymme ainoastaan valmistajan valtuuttamassa merkkihuollossa tarkistettuja laitteita. Näistä tiedotamme esim. Facebook "Pro-Sale: Photo & Video" -ryhmässä sekä omilla sivuillamme.

Ostatteko käytettyä kalustoa?

Kyllä, mikäli se sopii valikoimaamme ja laitteen omistussuhde on luotettava (alkuperäiset paperit ja kuitti löytyy). Ota yhteyttä ja kerro mitä olet myymässä.

Mitä teen vahingon sattuessa?

Vahingon sattuessa ilmoita siitä meille välittömästi, hoidamme mahdollisuuksiemme mukaan korvaavaa kalustoa rikkoutuneen tilalle mahdollisuuksiemme mukaan. ÄLÄ RYHDY ITSE KORJAUS- TAI PUHDISTUSTOIMENPITEISIIN. Esim. tippunutta objektiivia ei pidä missään nimessä tarkentaa tai zoomata, sillä elementtien siirtäminen tarkentamalla tai zoomaamalla aiheuttaa helposti kolahdusta enemmän korjauskustannuksia.

Miten vuokraamani kalusto on vakuutettu?

Vuokralleottajan tulee itse huolehtia Kaluston asianmukaisesta vakuuttamisesta koko vuokra-ajalta, oli kyse sitten arvotavara-, tapaturma-, kuvaus- tai matkavakuutuksesta. Kalustoa ei siis ole Vuokralleantajan toimesta vuokra-aikana vakuutettu, koska vakuutuksia ei voi siirtää kolmansille osapuolille väliaikaisestikaan.

Mistä löydän vuokrausehtonne?

Vuokrausehdot löydät pääsivun oikeasta alakulmasta. Vuokrausehdot perustuvat Kilpailu- ja kuluttajaviraston vuokraamoille laatimiin vuokrausehtoihin, toimialaan sovellettuna.

c/o Stadin Mustavalkoinen Oy

Iso Roobertinkatu 35-37 kivijalka

00120 Helsinki

 

Puh. +358 (0)400 516 716

Avoinna ma-pe 9:00-17:00

(tai sopimuksen mukaan)

sähköposti info ät vuokrakamera piste fi

 

 

Vuokraamo


Tietoa meistä


VuokrausehdotFacebook


Instagram