Välinevuokraus loppuu 12/2023. Vuokraa koko studio laitteineen tuotantoosi, tai meidät tekemään kuvauksesi soittamalla numeroon 0400 516 716

Usein kysyttyä

 

Haluaisin vuokrata kannettavan tietokoneen jossa on esiasennettuna Lightroom, Photoshop, Capture ONE tai skannerisofta

Applen, Adoben ym. ohjelmistovalmistajien lisenssiehdot kieltävät yksiselitteisesti ohjelmistolisenssien edelleenvuokrauksen yritystoimintana. Siksi emme valitettavasti voi niitä vuokrata sinulle.

Voinko viedä vuokraamani laitteet ulkomaille?

Vuokra-ajan puitteissa voit käyttää kalustoa, niin koti- kuin ulkomailla. Varmistathan, että vakuutuksesi kattaa myös ulkomailla tapahtuvat vahingot ja/tai varkaudet.

Voitteko postittaa varaamani tuotteet toiselle paikkakunnalle?

Toimimme ensisijaisesti paikallisesti. Studiomme sijaitsee Helsingin Punavuoressa, osoitteessa Johanneksentie 8C (00120 Helsinki). Etävuokraamme laitteita kanta-asiakkaille tai muille riittävät vuokrausvakuudet tarjoaville yrityksille. Lähetyskustannukset eivät sisälly laitevuokriin; Vuokralleottaja maksaa lähetys/palautuskulut ja vuokrausaikaa on myös se aika minkä kalusto viettää kuljetuksessa.

En ole kovin taitava kameranheiluttaja, opetatteko myös valokuvausta?

Opetamme valokuvausta silloin kun kyse on ryhmistä joissa 4 henkilöä tai enemmän. Annamme lyhyen perehdytyksen vuokraamiimme välineisiin, ja voit myös palkata meidät tekemään kuvaukset puolestasi.

Haluaisin vuokrata jonkun ihan peruskameran kuten pokkarin

Valikoimamme keskittyy ammattikuvauskalustoon, järjestelmäkameroihin ja studiotason salamavalaisuun. Edullisia kameroita on maailma tulvillaan, ja sen takia niille ei ole vuokrauskysyntää.

Mitä jos haluan vuokrata tuotteen pitkäksi aikaa? Leasing?

Emme tarjoa leasingiä rahoitusmallina. Pitkillä vuokrausajoilla (yli 14 päivää) vuokrahinnat ovat sovittavissa tapauskohtaisesti varaustilanteen, tuotteen kysynnän sekä inventaariotilanteen mukaan.

Myyttekö käytettyä kalustoa?

Myymme ajoittain inventaariosta poistuvia tuotteita. Myymme ainoastaan valmistajan valtuuttamassa merkkihuollossa tarkistettuja laitteita. Näistä tiedotamme esim. Facebook "Pro-Sale: Photo & Video" -ryhmässä sekä omilla sivuillamme.

Ostatteko käytettyä kalustoa?

Kyllä, mikäli se sopii valikoimaamme ja laitteen omistussuhde on luotettava. Ota yhteyttä ja kerro mitä olet myymässä.

Mitä teen vahingon sattuessa?

Vahingon sattuessa ilmoita siitä meille välittömästi, hoidamme korvaavaa kalustoa rikkoutuneen tilalle mahdollisuuksiemme mukaan. ÄLÄ RYHDY ITSE KORJAUS- TAI PUHDISTUSTOIMENPITEISIIN. Esim. tippunutta objektiivia ei pidä missään nimessä tarkentaa tai zoomata, sillä elementtien siirtäminen tarkentamalla tai zoomaamalla aiheuttaa helposti kolahdusta suurempia vahinkoja.

Miten vuokraamani kalusto on vakuutettu?

Vuokralleottajan tulee itse huolehtia Kaluston asianmukaisesta vakuuttamisesta koko vuokra-ajalta, oli kyse sitten arvotavara-, tapaturma-, kuvaus- tai matkavakuutuksesta. Kalustoa ei siis ole Vuokralleantajan toimesta vuokra-aikana vakuutettu, koska vakuutuksia ei voi siirtää kolmansille osapuolille väliaikaisestikaan.

Mistä löydän vuokrausehtonne?

Vuokrausehdot löydät pääsivun oikeasta alakulmasta. Vuokrausehdot perustuvat Kilpailu- ja kuluttajaviraston vuokraamoille laatimiin yleisiin vuokrausehtoihin.

c/o Stadin Mustavalkoinen Oy

Johanneksentie 8C

00120 Helsinki

 

Puh. +358 (0)400 516 716

Avoinna ma-pe 9:00-17:00

(tai sopimuksen mukaan)

sähköposti info ät vuokrakamera piste fi

 

 

Vuokraamo


Tietoa meistä


VuokrausehdotFacebook


Instagram